Šah.hr - prvi hrvatski šahovski forum

Diskusija => Općenito => Autor teme: ivan_prvi na 29-05-2018, 17:35:52Naslov: Poziv na sudjelovanje u istraživanju:Psihološki procesi uključeni u igranje šaha
Autor: ivan_prvi na 29-05-2018, 17:35:52
Poštovani,    

u sklopu izrade diplomskog rada, na Odsjeku za psihologiju Filozofskog fakulteta u Zagrebu, provodi se istraživanje o psihološkim procesima uključenima u igranje šaha. Istraživanje provodi student Ivan Šlabek, pod mentorstvom prof. dr. sc. Vesne Buško.

Istraživanjem želimo doznati ponešto o specifičnim aspektima ponašanja i doživljavanja osoba koje provode vrijeme baveći se određenom aktivnošću. Budući da je igranje šaha aktivnost koja uključuje visok stupanj mentalne angažiranosti, posebno nam je zanimljivo istražiti to područje.

Zbog toga, ovim putem Vas molimo da izdvojite 10-ak minuta svojeg vremena za sudjelovanje u ovom istraživanju.

Vaš zadatak bio bi da odgovorite na određeni broj pitanja u upitnicima, kojima možete pristupiti putem sljedeće poveznice: http://limesurvey.srce.hr/253279?lang=hr (http://limesurvey.srce.hr/253279?lang=hr)

U istraživanju mogu sudjelovati osobe koje imaju barem 14 godina i posjeduju nacionalni šahovski rejting.   

Ako ste u mogućnosti, cijenili bismo kada biste ovaj poziv na sudjelovanje u istraživanju i poveznicu na upitnik podijelili i svojim kolegama šahistima.

Unaprijed Vam se srdačno zahvaljujemo na odazivu!

Lijep pozdrav,
Ivan Šlabek


Copyright © 2010-2017 Šah.hr. Sva prava pridržana.

eMail