Fred1955
Lovac
Chesspect: +750
|
 |
« Odgovor #300 na: 05-12-2016, 19:19:04 » |
+2
|
 Tri ljudoždera u džungli razgovaraju, i napokon se dogovore da si potraže ručak. Nakon ručka se ponovo sakupe.  Prvi: Ja sam pojeo jednog engleskog menadžera. - Kavog je bio okusa ? - upitaše ostali. Prvi : Loše, bio je mršav i košćat, meso mu je imalo okus po vlazi. Pljesnivo. Ostal sam gladan.  Drugi : Ja sam pojeo jednog njemačkog menadžera. - Kakvog je bio okusa ? - upitaše ostali. Drugi Loše, bio je debel i masan. Meso mu je zaudaralo po pivskom kvascu. Ostal sam gladan.  Treći : Joj dečki, da znate kog sam ja pojel ! Hrvatskog menadžera ! - Kakvog je on okusa ? Treči : To je nešto savršeno, fino, meso je mekano, topi se u ustima. Uopće nema kosti - beskičmenjak. Na glavi ima puno putra. Mmmm, nešto prefino. Ali to nije sve. Kad sam ga skoro pojeo, u guzici su mu bila još trojca ! Nisam mogao sve ni pojesti. 
|
|
|
Evidentirano
|
- O šahu je rečeno, da jedan život nije dovoljan za njega. Ali to je greška života, a ne šaha ! - William Ewart Napier
|
|
|
Fred1955
Lovac
|
 |
« Odgovor #301 na: 05-12-2016, 19:52:17 » |
+2
|
Ulovi Mujo zlatnu ribicu.  Ako me pustiš Mujo, ispunit ću ti tri želje ! Mujo pomisli da to ne bi bilo loše. Prva želja : Da sam najbogatiji na svijetu, da imam vilu sa bazenom, auto, lijepo uređen stan i puno novaca. Ribica mu ispuni tu želju. Druga želja : Da mi moja Fata bude najljepša na svijetu, stas, glas, sexi .... Ribica mu ispuni i tu želju. Treča želja : Da imam onu stvar ko onaj konj tamo na brdu. Ribica mu ispuni i tu želju. Na putu kući sretne Hasu. - Haso, bolan pođi samnom da nešto vidiš. Pođe Haso. Kad stgnu kući Mujo mu pokaže kuču. Haso je oduševljen. A sad da vidiš moju Fatu. Dođe Fata nema ljepše. - Au, takve ljepote ni u cijeloj Bosni ! A sad da vidiš Haso ono najvažnije. Kakvu stvar imam. Mujo skine hlače i gače da se pohvali Hasi. - Au Mujo, ko ti je takvu veliku pi... namontiro ?  ( Ono na brdu je bila kobila )
|
|
|
Evidentirano
|
- O šahu je rečeno, da jedan život nije dovoljan za njega. Ali to je greška života, a ne šaha ! - William Ewart Napier
|
|
|
Gulliver
Kralj
"Život je samo most. Ne gradi kuću na mostu."
Chesspect: +17759
|
 |
« Odgovor #302 na: 06-12-2016, 00:07:06 » |
+1
|
|
|
« Zadnja izmjena: 06-12-2016, 03:58:04 od Gulliver »
|
Evidentirano
|
\"Šah,poput ljubavi, poput glazbe, ima moć učiniti ljude sretnim\" .... S.Tarrasch
\"Istina je zemlja koja nema staze\" .... Jisshu Krishnamurti
\"Ego je ledeni brijeg. Otopite ga u dubokoj ljubavi, tada će on nestati, a vi ćete postati dio oceana.\" Osho
|
|
|
Fred1955
Lovac
|
 |
« Odgovor #303 na: 06-12-2016, 21:27:20 » |
+1
|
Izreke o životu: - Ljudi se kao i kurve kupuju novcem.  - Ko se zna snaći, ni u zahodu nije gladan.
|
|
« Zadnja izmjena: 07-12-2016, 12:21:06 od Fred1955 »
|
Evidentirano
|
|
|
|
zagreb
Skakač
Chesspect: +77
|
 |
« Odgovor #304 na: 09-12-2016, 10:49:37 » |
+3
|
priča cigo sa cigankom: -kako vrijeme brzo leti, prvo smo bili brat i sestra, pa muž i žena a sad si mi punica!
cigo okinuo selfi, a za mjesec dana dođe selfi i kaže trudna!
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Mat Kralj
Dama
Ne sanjaj svoj život, već živi svoje snove!
Chesspect: +5575
|
 |
« Odgovor #305 na: 26-01-2017, 14:29:58 » |
+3
|
Tri dječakaTri dječaka se prepiru oko toga čiji je otac najbrži. Prvi kaže. Moj tata je vozač formule 1 i vozi brzinom od 300 km/sat. Drugi kaže. Moj tata je pilot mlaznog aviona i leti brzinom od 2000 km/sat. Treći kaže. Nije to ništa. Moj tata je državni službenik. Iako mu posao završava u četiri poslije podne, on je već u tri kod kuće. 
|
|
« Zadnja izmjena: 26-01-2017, 19:30:48 od Mat Kralj »
|
Evidentirano
|
|
|
|
dyda
Dama
kokodak-kokodak
Chesspect: +2953
|
 |
« Odgovor #306 na: 26-01-2017, 17:02:55 » |
+3
|
Tajnica: Šefe, možete mi posuditi 2000kn  ? Šef: pa naravno draga, nema problema  Tajnica: Hvala šefe, vratit ću vam čim budete mogli 
|
|
|
Evidentirano
|
Robovi smo svojih riječi i gospodari svoje tišine.
|
|
|
Gulliver
Kralj
|
 |
« Odgovor #307 na: 30-01-2017, 01:03:47 » |
+2
|
Ulazi mladić u knjižaru i pita: - Imate li novogodišnje čestitke na kojima piše: Mojoj jedinoj ljubavi? Prodavačica se osmjehne: - Svakako, izvolite. Mladić će: - Dajte mi jedno desetak komada. ... Dolazi policajac s posla i zatekne ženu s drugim. Izvadi pištolj i ubije ga, a žena mu kaže: - Dragi, ako tako nastaviš, nećeš imati nijednog prijatelja. ... Mujo sjedi u kafani, niže rakije jednu za drugom i kad se već pravo zapio sjedne do njega Haso i upita ga: - Jarane, bolan, šta s' to događa, piješ već treći dan za redom i sve nešto mrmljaš u bradu Mujo odmahne rukom: - Ma pust', jarane, ne valja... Haso zabrinut: - Š'a ne valja, rec', bolan? Mujo uzdahne: - Skont'o sam da me Fata vara već god'nama.... Haso zavrti glavom: - Ma jesi l' siguran Mujo klimne: - Jašta sam... tri puta se selili u zadnji' pet godina na druge krajeve grada, a vazda imam istog poštara! 
|
|
« Zadnja izmjena: 30-01-2017, 10:17:22 od Gulliver »
|
Evidentirano
|
\"Šah,poput ljubavi, poput glazbe, ima moć učiniti ljude sretnim\" .... S.Tarrasch
\"Ego je ledeni brijeg. Otopite ga u dubokoj ljubavi, tada će on nestati, a vi ćete postati dio oceana.\" Osho
|
|
|
Mat Kralj
Dama
Ne sanjaj svoj život, već živi svoje snove!
Chesspect: +5575
|
 |
« Odgovor #308 na: 02-02-2017, 17:51:49 » |
+3
|
Plastični kirurg
Došla gospođa prvi puta kod plastičnog kirurga. On ju upita: "Gospođo recite mi molim Vas koliko Vam je godina?" "Pribižavam se četrdesetoj." "Odlično, sada mi još samo recite sa koje strane?"
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Gulliver
Kralj
|
 |
« Odgovor #309 na: 02-07-2017, 20:41:07 » |
+1
|
Upravo "ubrano" sa youtube-a...
|
|
|
|
Gulliver
Kralj
|
 |
« Odgovor #310 na: 04-07-2017, 00:17:11 » |
+2
|
Još jedna s "Youtube"-a. Btw, gledate li (još uvijek) TV?
|
|
|
|
Fonaroff
Skakač
Chesspect: +183
|
 |
« Odgovor #311 na: 05-07-2017, 23:13:13 » |
+4
|
TV nisam gledao od 15-16. godine svog života. Sada mi je devetnaesta. 
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Gulliver
Kralj
|
 |
« Odgovor #312 na: 09-07-2017, 21:02:28 » |
+1
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Gulliver
Kralj
|
 |
« Odgovor #313 na: 29-10-2017, 08:21:52 » |
+1
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
seneka
Skakač
Chesspect: +42
|
 |
« Odgovor #314 na: 14-11-2019, 09:58:17 » |
0
|
Ženski prijatelji:
- "Žena nije bila kod kuće cijelu noć. Rekla je mužu da je prespavala kod frendice. Muž uzme telefon, nazove deset njenih najboljih prijateljica i nijedna to ne potvrdi!"
Muški prijatelji:
- "Muž nije došao kući cijelu noć i ujutro kaže ženi, da je prespavao kod prijatelja. Žena uzme telefon, nazove deset njegovih najboljih prijatelja i petorica potvrde da je prespavao kod njih, dok su petorica tvrdila da je još uvijek tamo!!!"
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|